3W Team ... Expertise in Interim Management tot uw dienst.

Uw partner voor tijdelijke bedrijfsondersteuning op korte of langere termijn

Over het algemeen praten we liever niet over onszelf. Wij geven de voorkeur aan actie, aan de zoektocht naar de juiste SouI Interim Manager die u en uw bedrijf nodig hebben. Maar voor één keer maken we een uitzondering.

Bij 3W houden we gewoon van de industrie. De kunst van het maken van producten. Misschien zijn we ouderwets, maar we weten waar we het over hebben. Voordat we partners bij 3W werden, hebben we lange carrières in de industrie gehad. Dus we weten wat uw bedrijf doet draaien. Wij begrijpen uw uitdagingen en moeilijkheden.

De wereld is steeds complexer geworden en de productie dus ook. Meer dan ooit maken mensen het verschil. Mensen met dezelfde passie als u en wij. Sorry dat we slecht nieuws voor u hebben, maar het gaat er helaas niet makkelijker op worden. Toch willen we u deze belofte doen: bij 3W zullen we met onze Soul Interim Managers personen blijven identificeren, aantrekken en voor u doen werken die over de juiste kwaliteiten beschikken om uw objectieven te verwezenlijken. Wij geloven dat door u en onze SIM's echt goed te leren kennen, wij in staat zullen zijn om de juiste persoon te identificeren.

Al werken zij slechts tijdelijk voor u, toch zullen zij u helpen om VUCA te slim af te zijn. Het zijn teamspelers en bruggenbouwers tussen uw heden en uw toekomst. Dat is wat ons drijft en ons trots maakt. Uw succes is het onze...

Patrick Michielsen


Patrick heeft in zijn carrière verschillende fases doorlopen: 15 jaar in FMCG bij o.a. Unilever en Campina, 10 jaar in retail, waarvan 5 jaar als general manager bij Zara Benelux en 10 jaar in HR Services, waarvan 8 jaar bij Adecco. In 2020 stapte hij over naar 3W, waar hij nu één van de partners is.

Yvy Jacobs


Yvy heeft een carrière van ongeveer 20 jaar in Human Resources en Talent Development. Als HR-manager deed ze ervaring op in verschillende sectoren. Zo werkte ze voor Euroshoe, Thermofischer, Avnet en CommScope (internationaal). Yvy is zelfstandig ondernemer en werkt onder andere voor 3W. Yvy is verantwoordelijk voor onze rekrutering en de bijbehorende processen.

3W en Select Group

3W heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1996. In de loop der jaren hebben wij vele lokale en internationale bedrijven geholpen om de continuïteit van hun activiteiten te waarborgen en hun toekomst vorm te geven. Enkele van onze klanten om u een idee te geven: Agriphar, Iscal Sugars, Seco, Signify, ABInBev, Unilever, Mora.

We hebben een belangrijke bladzijde omgeslagen door een samenwerking aan te gaan met de Select Group. Select Group heeft een sterke filosofie: kwaliteit kan alleen geleverd worden door oprechte en gepassioneerde mensen, toegewijd aan hun klanten. Net zoals wij dat doen. Dat is de reden waarom wij als ondernemers trots zijn om ook deel uit te maken van deze 'familie'. Meer informatie over Select Group vindt u door op de volgende link te klikken: weareselectgroup.com