ONTDEK ONZE SOUL INTERIM MANAGERS

Meer dan 30.000 jaar industriële ervaring in Supply Chain, Finance, Commercial, HR,...

3W is vastbesloten om de bevoorrechte partner te worden van productiebedrijven die actief zijn in België. Wij voorzien die bedrijven op de meest efficiënte manier van de meest geschikte zelfstandige managers op tijdelijke basis. Best geschikt betekent niet alleen met een relevante expertise van topniveau, maar ook met een echte fit met de bedrijfscultuur. Op de meest efficiënte manier houdt in dat we dat heel snel doen. Nogmaals, neem de proef op de som.

Onze Soul Interim Managers, of SIM's, delen onze passie voor productie en hebben een ziel voor producten, machines, innovatie en natuurlijk mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze SIM's in deze uitdagende en snel veranderende tijden een sleutelrol kunnen spelen bij het helpen van bedrijven om hun resultaten te behalen, hun prestaties te verbeteren en hun toekomst vorm te geven. Ze hebben vaak meer ervaring dan voor de functie vereist is, maar juist daardoor kunnen ze zich snel en efficiënt in uw bedrijf integreren.

Voor onze Soul Interim Managers

INDUSTRIËLE SECTOREN

Een Soul Interim Manager heeft diepgaande ervaring in de industrie en/of de toeleveringsketen. Diepgaande ervaring betekent voor ons dat de meesten van hen een succesvolle carrière van meer dan 20 jaar achter de rug hebben. Bij voorkeur ook met een internationale achtergrond en ze hebben minimaal een middenkader of hogere management functie bereikt in één van de bedrijven waar zij voor gewerkt hebben. Een aanzienlijk aantal van onze SIM's heeft ervaring met veranderingsmanagement en transformatie.

FUNCTIONELE EXPERTISE

Als onderdeel van onze selectieprocedure vragen wij hen om ons via een gestandaardiseerd digitaal proces ten minste drie referenties te bezorgen. Dit wordt aangevuld met een video-interview en een persoonlijkheidstest. Op basis van al deze elementen, zowel kwalitatief als kwantitatief (o.a. prestatiescores) worden zij één van onze Soul Interim Managers. Pas dan worden ze toegevoegd aan de lijst van potentiële kandidaten voor de door onze klanten gevraagde rollen en opdrachten.